IMG 2078 7 Marike

Groep 7 wordt een deel van de week uit de groep gehaald door juf Marike Beckers. Te weten op maandag, dinsdag en vrijdagochtend. De rest van de week zitten ze bij groep 8 in de klas.

disco4

Disco op vrijdagavond.

keyboardles4

Groep 7/8 heeft 20 weken lang gitaar- of keyboardles.

gitaarles3

Groep 7/8 heeft 20 weken lang gitaar- of keyboardles.

keyboardles3

Vandaag zijn naast de AMV lessen in groep 5/6, de gitaar- en keyboardlessen begonnen in groep 7/8. De komende weken krijgen de kinderen les van een vakdocent. De instrumenten krijgen de kinderen mee naar huis om te oefenen.

gitaarles2

judo 9

Dinsdag 17 oktober was de laatste judo les. Alle kinderen kregen een mooi certificaat uitgereikt.

museum 9

Bezoek Scheepvaartmuseum te Sneek. Thema: Gruwelijk Eng.